Egyéb Céges hitel

Az alábbiakban bemutatjuk Neked a céges hitelek különféle típusait. Tekintsd meg miből válogathatsz a vállalkozói hitelkínálatban! Céges hitel igénylése esetén bátran vegyed fel velünk a kapcsolatot, amennyiben tanácstalannak érzed magad. Segítünk!
Eszközlízing

Eszközlízing

A lízing, mint finanszírozási forma széles körben elterjedt megoldás gépek, haszongépjárművek, termelőberendezések, hosszú távú, tőkekímélő beszerzésére. A lízingbevevőnek az eszköz használatba vételéhez nem kell a teljes vételárral rendelkeznie.

Bankgarancia

Bankgarancia

Időről időre előfordulhat, hogy az Ön cégének üzleti tevékenysége során bankgaranciával kell biztosítania valamely szolgáltatás teljesítését. A cége által adott garanciavállalási megbízás alapján a Bank visszavonhatatlan kötelezettséget vállal.

Beruházási hitel

Beruházási hitel

Ha vállalkozása elérkezett abba a szakaszba, amikor fejleszteni érdemes vagy kell, új beruházások váltak szükségessé, akkor igényeljen beruházási hitelt Cége saját forrásainak kiegészítésére!

Faktoring

Faktoring

Ne várja tétlenül, hogy megérkezzen a pénze! Szeretné, vevői hosszú fizetési határidejét áthidalni?

Forgóeszközhitel

Forgóeszközhitel

Adjon lendületet a vállalkozásának! Ön tudja melyek a vállalkozások számára elérhető forgóeszközhitel igénybevételének feltételei? A hitel kondícióit az alábbiakban ismertetjük. Kérdése van? Kérdezzen és segítünk!

Lombard hitel

Lombard hitel

Sürgősen készpénzre van szüksége, de nem akarja értékpapírjait értékesíteni? Jó befektetési lehetőséget talált, de likvid eszközei értékpapírban van lekötve? Nem akar értékpapírjainak hozamáról lemondani?

Szabadfelhasználású céges hitel

Szabadfelhasználású céges hitel

Rendelkezik ingatlannal? Fontos Önnek, hogy forrását szabadon felhasználhassa? Kis- és középvállalkozások számára kedvező konstrukció, amely segíti vállalkozását forráshoz jutni!

Ingatlanlízing

Ingatlanlízing

Megfizethető, kockázatmentes és optimális megoldást keres? Ingatlanlízing jelentése magánszemélyek között és cégeknek is, mint a lakásfinanszírozás egy speciális formája. A hitel ügyintézésének terhét levesszük a válláról.

Ingatlanhitel

Ingatlanhitel

Magyarországon bejegyzett vállalkozások számára nyújt ingatlanbiztosítékon alapuló, ingatlanvásárlásra fordítható hitellehetőséget. Kizárólag ingatlanvásárlásra fordítható!

Hitelbiztosítás

Hitelbiztosítás

Érte már önhibáján kívül pénzügyi veszteség? Tapasztalt már késedelmes fizetést? Ha igen, ha nem, törekedjen a biztonságra!

Növekedési hitel

Növekedési hitel

NHP Hajrá hitelcélok: beruházásra, forgóeszköz (vevő, készlet, munkabér) finanszírozásra, cégfelvásárlásra , vagy akár hitelkiváltásra!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!