Hitelkiváltás

Hitelkiváltó - adósságrendező - hitelek esetében meglévő hitelét vagy hiteleit kiválthatja akár kedvezőbb kamatozású kölcsönre is. Olvasson alább vagy kérdezzen minket.
Hitelkiváltás

Szeretnéd megtudni, hogy hitelképes vagy-e?

Segítünk neked, csak töltsd ki adatlapunkat és fellélegezhetsz, mert innentől szakértő kezekben leszel!
Űrlap kitöltése
Szeretnéd megtudni, hogy hitelképes vagy-e?

A folyamatosan változó és igényekhez igazodó finanszírozási piac újabb és újabb konstrukciókat termel ki, amelyek korszerűbbek, kedvezőbbek, sőt akár olcsóbbak is, mint a régi, korábban felvett hitelek. Ezáltal a már meglévő nagyobb terhet jelentő hiteleit könnyedén kiválthatja, amellyel akár 40-50 %-os törlesztő részlet csökkenést tud elérni!

Nemcsak a kereskedelmi bankoknál, illetve takarékszövetkezeteknél, hanem különböző pénzügyi vállalkozásoknál felvett hiteleinek magasabb kamatterheitől is egy csapásra megszabadulhat. A hitelkiváltás legfőbb ismert előnye, hogy a havi törlesztőrészleteit és ennél fogva a teljes visszafizetendő összeget jelentősen lecsökkenhet.

Az Adósságrendező Hitelek lényege, hogy a meglévő tartozásait, hiteleit kiválthatja és egyetlen hitellé alakíthatja úgy, hogy közben akár havi terhei is jelentősen csökkenhetnek. Havonta kevesebbet kell majd fizetnie, kisebb terhet fog jelenti Önnek a tartozása.

Az Adósságrendező Hitel keretében a kiváltandó tartozások összegén felül igényelhet plusz hitelösszeget is, melyet arra használ fel, amire csak akar!

Egy hitelben, két megoldás!

  • adósságrendezés
  • szabad felhasználású pénzösszeg

Kinek ajánljuk? ... akik,

Milyen tartozások kiváltására szolgál?

  • jelzáloghitel ( lakáshitel kiváltása akár lakáshitel kondíciókkal!)
  • személyi hitel
  • autóhitel
  • hitelkártya, áruvásárlási hitel, folyószámlahitel
  • önkormányzati és munkáltatói kölcsön

További tudnivalók…

  • A felvehető hitelösszeg maximuma az ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet általánosságban. Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehető hitelként.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek. Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni.
  • Aktív BAR / KHR listás személy jelenleg nem lehet hiteligénylő, kivétel, ha kizárólag zálogkötelezettként szerepel az ügyletben! Kizárólag tiszta – nem BAR listás – adós bevonásával oldható meg az kölcsönkérelem.

Ha nyomasztják meglévő hitel(ei)ének törlesztőrészletei és kíváncsi arra, hogy létezik-e kedvezőbb, netán olcsóbb megoldás, akkor jó helyen van, mert ha létezik ilyen, akkor mi biztosan megtaláljuk!

Hitelkiváltó kalkulátorunk segítségével számolja ki egyszerűen új hitelének törlesztő részletét! Kérje a díjmentes hitelképesség felmérés szolgáltatásunkat!

2021. 05. 25.

Írj nekünk!

Bővebb információkért fordulj szakértő kollégáinkhoz bizalommal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!