Lakásvásárlás

Új vagy használt lakás vásárlás, lakásvásárlás támogatás és lakáshitel igénylés menete iránt érdeklődne? Átalakítana? Szeretné tudni, mi milyen feltételekkel igényelhető, mekkora összeget vehet fel és milyen hosszú futamidőre? Segítünk elindulni.
ZOP, avagy mi az a Zöld Otthon Program?

ZOP, avagy mi az a Zöld Otthon Program?

A lakosság energiahatékony új lakás vásárlását és -építését támogató, hosszú távon kiszámítható, kedvező kamattal rendelkező hitelprogram.

Használt lakás vásárlás

Használt lakás vásárlás

Tájékozódna használt lakás vásárláshoz igényelhető állami támogatásokról? Érdekli a használt lakás vásárlás menete, vagy mennyi önerő szükséges hitelkérelem esetén? Segítünk Önnek szabad felhasználású babaváró hitel és CSOK ügyintézés esetén is.

Új lakás vásárlás

Új lakás vásárlás

Szeretne tudni mindent az új lakás vásárláshoz igényelhető állami támogatásokról? Aktuális információk új lakás vásárlás menete kapcsán, a szabad felhasználású babaváró hitel témakörét illetően és hogy mennyi önerő szükséges az adott kölcsön esetén.

Építési hitel

Építési hitel

Építési hitel, lakáshitel feltételei és kalkulátor, mely megmutatja, hogy 2021 évben a bankok milyen konstrukciókban kínálják a hiteleket családi ház építésre. Hasonlítsa össze a hiteleket a kalkulátorunk segítségével vagy kérje szakértőink véleményét.

Bővítési hitel

Bővítési hitel

Amennyiben a lakásbővítési hitel feltételei iránt érdeklődne, kérje segítségünket! A lakáshitel ajánlatok megtekintéséért pedig kattintson és válogasson a lakásbővítési hitel kalkulátor listázott eredményeiért. Több hitel megoldás is kínálkozik.

Korszerűsítési hitel

Korszerűsítési hitel

Lakásfelújítási korszerűsítési hitel igénye estén a lakásfelújítási, korszerűsítési kalkulátor egy kattintásra összehasonlítja az aktuális banki ajánlatokat. Kérheti személyre szabott lakásfelújítási hitel ajánlatunkat is. Teljeskörű ügyintézés.

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Információkkal látjuk el a minősített fogyasztóbarát lakáshitel ajánlatokról, melyek építés és vásárlás, valamint lakáscélú hitelkiváltás céljából is felhasználhatóak. Kiszámítható és könnyen összehasonlítható feltételek.

Otthonteremtési Kamattámogatott Kölcsön

Otthonteremtési Kamattámogatott Kölcsön

Tudja milyen célra igényelhető az otthonteremtési kamattámogatásos kölcsön? Íme, a kamattámogatott hitel feltételei és lehetőségei. Érdekli, hogy jogosult-e rá? Kérdezzen minket vagy tekintse meg a bankok aktuális ajánlatait.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!