Pályázat

Cégünk pályázatírási és tanácsadási szolgáltatásának keretei között vállalja adott projektelképzelésekhez támogatási források keresését és a kiválasztott pályázaton az értékelési szempontok előzetes ellenőrzését.
Pályázat

Tanácsadóink a projekt előkészítése során elkészítik a teljes pályázati dokumentációt, részt vesznek a fejlesztési elképzelések kidolgozásában és a felmerülő kérdések kapcsán egyeztetnek a közreműködő szervezet kapcsolattartóival.

Emellett részt veszünk a pályázat helyszíni szemléin és mindennemű hatósági, intézményi egyeztetésben stratégiai partnerként képviseljük partnereinket.

A Pályázatírás menete

Először egy személyes találkozót kezdeményezünk amelyben felmérjük igényeit, ill. a pályázni kívánó vállalkozás paramétereit . Ezt követően bemutatjuk Önnek az adott pályázati forrás legfontosabb jellemzőit (időszükséglet, várható költségek, támogatási formák, szerződéstípusok, stb.). Ezáltal Ön is teljesen tisztában lesz  a feltételekkel, lehetőségekkel.

Pályázatírás előtt minden esetben ingyenes előminősítést végzünk, melynek keretében kiderül, hogy milyen eséllyel indul vállalkozása az adott pályázaton. A pályázati előminősítés során végigmegyünk a pályázat értékelési szempontjain, illetve azokon az általános kritériumokon, melyek teljesítése elengedhetetlen az adott projekt sikeres teljesítéséhez.

Ha mindent rendben találunk és szolgáltatásunk is egyezik az Ön elképzeléseivel, akkor kezdjük el a pályázatírás ás tanácsadás folyamatát.

A pályázat továbbra is lehetőség marad, de munkatársaink segítenek Önnek élni ezzel a lehetőséggel és megvalósítható projekteket hoznak létre.

2021. 05. 25.

Írj nekünk!

Bővebb információkért fordulj szakértő kollégáinkhoz bizalommal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!