Jelzáloghitel előszűrés

Lépésről lépésre haladunk, hogy a teljes banki palettáról megtaláld a számodra legideálisabb jelzáloghitelt! Mégis min múlik, hogy mennyi hitelt kaphatok és milyen feltételekkel?

A naprakész hitelkalkulátorunk segítségét követően már csak ezeket a kérdéseket kell megválaszolnunk! Hogy egzakt választ kapj, töltsd ki adatlapunkat és fellélegezhetsz, mert innentől szakértő kezekben leszel!

Ha minden releváns adat rendelkezésre áll, díjmentesen elvégezzük a banki előszűréseket és kollégánk 48 órán belül visszahív téged az előminősítés eredményével!

Az adatlap kitöltése mindössze 2-3 percet vesz igénybe és ha van még egyéb megjegyzésed is, akkor a végén található „Megjegyzések” részben megírhatod azokat.

    Hitel adatok 1/2

  • Az egyes állami kamattámogatott konstrukciók nem minden hitelcélra érhetőek el. Otthonteremtési kamattámogatással elérhető hitelcélok: új lakás vásárlása, építése, használt lakás vásárlása, korszerűsítése, bővítése. Családi otthonteremtési kamattámogatással (CSOK 10+10 konstrukció) elérhető hitelcélok: új lakás vásárlása, építése. Fiatalok, vagy többgyermekesek kamattámogatásával elérhető hitelcélok: új lakás építése, vásárlása, lakás korszerűsítése. Kérjük, többes hitelcél esetén a hitelfelvétel célja szempontjából legmeghatározóbb hitelcélt jelölje meg!
  • A kamatperiódus azt az időszakot foglalja magába, ami alatt nem változik egy hitelügylet kamata, vagyis egy kamatperióduson belül mindig fix hitelkamattal lehet számolni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!