Rólunk

Találd meg a legkedvezőbb hitelajánlatot a honlapunkon elérhető banki hitel kalkulátor segítségével! Számíthatsz ránk a banki ügyintézés, hitelkérelem managelése esetén, illetve befektetési portfóliód kialakításában is.
Rólunk

Küldetésünk

Széchenyi István írt először a hitel fontosságáról. A hitel ma is sokféleképpen képezi életünk részét. Pénzügyi hátteret ad céljainkhoz, megvalósíthatóvá teszi álmainkat. Az okosan felvett hitel takarékoskodásra, ésszerű beosztásra késztet, megtanítja a hosszú távú tervezés manapság egyre égetőbb feladatát.

Azért csak óvatosan! Hitelért – azaz pénzért- folyamodva Ön könnyen kerülhet kiszolgáltatott helyzetbe. A többség nem pénzügyi szakvizsgát tett ember, aki betéve ismeri a hitelpiac minden zegét-zugát, ezért nem kérdőjelezi meg az asztal túloldalán ülő banki ügyintéző egyetlen mondatát sem. Ha nehezen is, de tudomásul veszi a feltételeket, elfogadja a hitelszerződés sokszor előnytelen kitételeit – ha egyáltalán érti őket, vagy felfigyel rájuk.

Ez a vállalkozás azét jött létre, hogy ez a helyzet megváltozzon! Önnek nem kell mindent szó nélkül elfogadnia! Jó, ha tudja: Ön tárgyalhat, egyezkedhet, vagy – ha az előbbi nem megy – választhat. Szerencsére hazánkban több bank működik, s talán még a bonyolult esetekre sem igaz, hogy csak egy bank ajánlata lenne a megoldás kérdésére.

Önnek nem egyedül kell szembenéznie a feje fölé tornyosuló bankok nyomasztó erőfölényével. Felkészült szakértők egész sora kész Önnek tanácsot adni, közreműködni az ügyintézés hosszú, sok esetben kilátástalannak tűnő folyamatában. Ott állunk Ön mellett, hogy a hitelfelvételre évek múlva sem, mint megalázó procedúrára, hanem egy megfontolt pénzügyi lépésre tekinthessen vissza.

Bárhol is jár, az aktuális bankban soha senki nem mondja azt, hogy másnál talál jobb konstrukciót, ami jobban megfelelne Önnek, hiszen nekik az az érdekük, hogy náluk vegye fel a kölcsönt. Manapság egy óriási információs halmazból választhatják ki a számukra legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.

Ha mindezt saját maga akarná kiszűrni, ahhoz pénzügyi szakembernek kellene lennie, és tudnia kellene naprakészen az egyes pénzintézetek hitelezési specifikumait, háttér információit is. Ráadásul minden bank, minden konstrukcióját ismernie kellene ahhoz, hogy relevánsan dönteni tudjon. Ehhez 3-4 hónapnyi talpalásra, rengeteg időre, és legfőképp elképesztő rutinra van szüksége.

Jó döntést hoz, ha nem hagyja hitelének sorsát a szerencsére, hanem megbíz egy felkészült irodát hitelkérelmének menedzselésére.

Biztos lehet benne, hogy...

  • meg fogjuk Önnek garantáltan találni a legmegfelelőbb ajánlatot,
  • nem hagyjuk, hogy akár csak egyetlen apró részlet is elkerülje a figyelmét és emiatt elutasítsák kérelmét, vagy később megbánja döntését,
  • a hitelösszeg folyósításáig segítünk Önnek a felmerülő akadályok leküzdésében.

Állunk rendelkezésére!
Illés Mária
Ügyvezető

2021. 07. 20.

Írj nekünk!

Bővebb információkért fordulj szakértő kollégáinkhoz bizalommal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!