Referenciák

Nálunk ügyfelünk elégedettsége az első! Törekszünk arra, hogy a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek! Íme néhány vélemény ügyfeleink „tollából.

"Istvánt 2005-ben ismertem meg, nem lakásvásárlással kapcsolatos ügy miatt. Kis idővel később viszont lakást szerettünk volna venni és felkészültsége, hozzáértése és agilitása miatt hozzá fordultam segítségért. Hozzáteszem, nem rendelkeztünk a lehető legjobb paraméterekkel egy pénzügyi tranzakció lebonyolításához, tehát szükségünk volt egy megbízható szakemberre. Egy 8,5 M forintos lakást szerettünk volna venni, de elég kevés önerővel, 1,5 M forinttal rendelkeztünk és a lehető leghosszabb futamidőben - 420 hónap - gondolkodtunk. Ráadásul éppen munkanélküli voltam abban az időben. Minden adott volt ahhoz, hogy nehéz ügynek tűnjön ez a vásárlás. 2008-at írunk, immáron 2 éve, hogy itt lakunk. Sikerült elintéznie nekünk, hogy minden menjen, mint a karikacsapás. Ezek után nem is volt kérdéses, hogy 2007-ben Budapestre költöző szüleim lakásvásárlási szándékával is Istvánt kerestem meg és szintén nem kellett csalódnom felkészültségében. Ajánlani tudom és merem, minden olyan embernek, aki számára útvesztőnek és átláthatatlannak tűnik egy lakásvásárlási procedúra. Nem beszélve az időről és a kényelemről, ami véleményem szerint rendkívül fontos tényező egy ilyen időszakban, mert István szervezettségével és hozzáállásával, rengeteg fölösleges energiát spórolt nekünk és sok terhet vett le a vállunkról."

Mácsai Balázs, Budapest

"2006. augusztusában kerültem kapcsolatba az internet segítségével Faragó Istvánnal.  Lakást szerettem volna vásárolni, de nagyon kevés induló tőkével rendelkeztem. A problémám elmondása után szakszerű, kimerítő tájékoztatást kaptam a lehetőségeimről. Ezt követően kitöltöttük a szükséges iratokat, és a maximum hitel (amely 7 millió forint volt) és vételár tudatában elindultam lakást keresni. Szerencsémre gyorsan megtaláltam a nekem megfelelő lakást. A hitelkérelmem benyújtása és elbírálása is 3 hét alatt lezajlott, így már októberben a saját otthonomba költözhettem!   Én nagyon rossz ügyfél voltam, mert állandóan aggódtam minden miatt, de Faragó István higgadt, szakszerű és kimerítő válaszaival mindig megnyugtatott.  Azóta is figyelemmel kísérem a lakáshitelek alakulását és elmondhatom, hogy a Faragó István által közvetített hitel a mai napig a legjobb termék a piacon!  Ezúton is köszönöm segítségét!"

Gilányi Judit, Budapest

"Minden vállalkozás sikerességének legmeghatározóbb eleme a tudáson és  a tapasztalaton kívül a vezetők személyisége és elkötelezettsége a  vevők iránt, mindezen tényezők optimális arányban  vannak itt jelen.  Olyan megbízható partner, aki tudja és érti az elvárásokat, ezáltal  testreszabott megoldással járul hozzá ügyfelei eredményességéhez,  optimális finanszírozási formájának megtalálása által. 2007 januárjától kezdve  kilenc ügylethez rövid átfutással közel  180.000.000 forintnyi hitelt folyósítottak a kereskedelmi bankok  részünkre Istvánék közreműködésével. A jövőben, mint azt a  múltban is tettük kizárólag az ő együttműködésükre számítunk cégünk  bővülésének, sikerességének az érdekében."

Kovács Szabolcs, Budapest

"Faragó úr nagy segítségünkre volt ingatlanfedezetű hitelfelvételünk során. A kapott kondíciók egyedülállóak lettek hála közreműködésének: díjazás, kamat, egyedi feltételek. A tárgyalások folyamán végig harcosan képviselte az érdekeinket, és sikerült rábírnia a bankot egy eddig egyedülálló konstrukció aláírására. A felvett 80 millió forint nagyban segít minket, hogy felépíthessük álmaink házát."

K.G. , Budapest

"Nekünk már sikerült hitelünket elintézni a Faragó Úr és kollégái segítségével. Ez egy bonyolult hitel- ügylet volt, mert ami probléma létezhet, vagy felmerülhet az nálunk meg volt. De örülök, hogy velük vettük fel a kapcsolatot, mert nekik sikerült minden probléma elhárításával, nagyon korrekten megoldani a hitel felvételt. Akár problémás, akár egyszerű ügyletről is legyen szó, ajánlom Őket mindenkinek! Köszönettel!"

Dancs Éva, Budapest

"1-2 mondatban azt tudom leírni, amit 2018-ban és azóta is sokszor megbeszéltünk: A két naperőműves projekt nem jött volna létre, illetve elbukott volna,  ha Te nem intézed olyan lelkiismeretesen és elhivatottan a banki ügyeket, ahogyan azt tetted...."

dr.Juhász Albin, Sunshine World Kft.

"A hitelexpert szolgáltatásait mind céges és magán vonatkozásban is igénybe vettük és minden fronton a számunkra legkedvezőbb lehetőséget tudtuk kiválasztani. A gördülékeny lebonyolítás, a pénzügyi szakértelem és tájékozottság  és nem utolsó sorban az ajánlatok közötti választási lehetőség számunkra biztonságot jelentett a hitelügyintézéskor! "

Kálnoki-Kis Dávid, Budapest

“Cégünk először vett fel hitelt, István és csapata ebben a lehető legnagyobb segítségnek bizonyult. A megfelelő termék kiválasztásától, a bonyolult papírmunka egy részének átvállalásán át az utolsó aláírásig segítségünkre voltak. Mintha erre az időre egy új kollégát kaptunk volna, így mi közben foglalkozhattunk a saját feladatainkkal. Mindezt emberien, barátsággal, megértve a cégünk céljait és lehetőségeit, és legjobban figyelve és védve az érdekeinket, jogainakat. Köszönjük mindezt!”

Hegyi Nóra, tulajdonos, ügyvezető, Kolibri Pictures Kft.

"Nagyon meg vagyok elégedve az elvégzett munkájukkal! Egy viszonylag nehéz és nem éppen hétköznapi dolgokat kelett áthidalni a hitelezéssel kapcsolatban, de mindig elérhető es segitőkészek voltak és nagyon rövid időn belül érkezett a válasz a kérdésre, illetve a lefolyása is meglepően gyorsan történt a szerződéskötésnek! Csak ajánlani tudom mindenkinek, biztos vagyok benne, hogy igénybe fogom venni a szolgáltatásukat és egész biztos viszem tovább jó hírüket! Köszönöm!"

Ugrai Roland, Budapest

"Egy cég dinamizmusát jelentősen befolyásolja a pénzügyi helyzete. A hitelkínálatokban rejlő apró betűs részek áttekintése, valamint a hiánypótlást kiaknázó beadványok összeállítsa elég nagy kihívás elé állítja az igénylőket, ezért is van kiemelkedő jelentősége és hatalmas hozzáadott értéke egy független piaci szakértő jelenlétének. A Hitel Expert szolgáltatását csak ajánlani tudom, hiszen nemcsak segítenek eligazodni és kihámozni a legideálisabb lehetőségeket a folyamatosan változó aktuális piaci kínálatból, hanem gyors és precíz adminisztrációs háttérmunkával megteremtik az igénylőnek a procedúra kényelmi oldalát is.”

Pálvölgyi Tímea, tulajdonos OMC Média Kft.

"Faragó Pistit és cégét, a Hitel Expert Kft.-t egy kedves barátom által ismertem meg 2021-ben. Azóta sem tudok elég hálás lenni nekik...Vállalkozásunknak komoly likviditási gondjai támadtak a megnövekedett megrendelések kapcsán, a megugrott forgalmat már nem tudtuk finanszírozni, így erre a problémánkra kellett gyors, de mégis vállalható és hosszú távon is fenntartható megoldás Pisti már az első találkozás alkalmával nagyon szimpi volt,  bár voltak bennem kétségek....régi, nagyon rossz tapasztalatok miatt. Korrekt, halandó ember számára is érthető módon elmagyarázott és felvázolt mindent, nem kerültek elő rejtett költségek és kisbetűs bekezdések, stb. .... Nagyvonalakban, mert nem akarok untatni senkit és regényt sem írni: - a finanszírozással kapcsolatban cégünk egy viszonylag jó forgalmat és nagyjából ennyit tudott felmutatni????, nem rendelkeztünk semmilyen extra mutatóval, - elképzelésem sem volt, hogy a rengeteg banki termék közül számunkra melyik lenne megfelelő a probléma megoldására, viszont azt konkrétan tudtam, hogy mekkora az az összeg ami nélkülözhetetlen a folyamat fenntartásához, 200 Millió Ft kellett a lehető legrövidebb idő alatt. AZONNAL!!!!! ,- az első megbeszélésünktől a kiutalásig egy hónap telt el, szerintem elég gyors volt, - Pisti sokkal jobb ajánlatot harcolt ki minden tekintetben, mint amit én valaha tudtam volna. Ebbe beleértve a saját számlavezető bankunkat is, pedig jónak mondható forgalmat bonyolítottunk náluk az elmúlt években, - és végül, természetesen kiharcolt mindent, talán annál is többet! A finanszírozás kamatai, egyéb költségei tekintetében álmodni sem mertem,hogy ilyen van...,és VAN!!! Örülök neki, hogy összehozott bennünket az élet és a barátom!"

Kátai Gabriella, Green Road Team Kft.

2021. 05. 25.

Írj nekünk!

Bővebb információkért fordulj szakértő kollégáinkhoz bizalommal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!