Állami támogatások

Állami támogatások fiataloknak, családoknak lakáscélok megvalósításához 2021 évre aktualizálva. Honlapunkon egy helyen mindent megtalál. Amennyiben nehezen igazodik el az állam által nyújtott támogatások rendszerében írjon nekünk.
CSOK

CSOK

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) a gyermeket nevelő vagy vállaló családok részére biztosított vissza nem térítendő állami támogatást új otthon vásárlásra, építésre, használt otthon vásárlásra, bővítésre, lakásfelújításra, korszerűsítésre.

Babaváró

Babaváró

A Babaváró támogatás – Babaváró hitel – egy szabad felhasználású, jelzálog nélküli hitelkonstrukció, igen kedvező kondíciókkal, fiatal házasok részére. Hitel feltételek és leggyakoribb kérdések a témában itt a honlapunkon vagy akár személyesen is.

NOK

NOK

A NOK (Nemzeti otthonteremtési közösség) egy hosszú távú előtakarékossági forma, állami támogatással. Érdekli miben különbözik CSOK és a NOK? Szeretné tudni mik a csatlakozás feltételei, illetve milyen költségei vannak a tagságnak? Segítünk.

Falusi CSOK

Falusi CSOK

Szeretné tudni mely településeken vehető igénybe a falusi CSOK? Érdekli, hogyan működik, milyen feltételeknek kell megfelelni és mekkora a támogatás összege? Pontos részletek itt a honlapunkon a Magyar Közlöny rendelet alapján.

Adó-visszatérítés

Adó-visszatérítés

Vegye igénybe az adó-visszatérítési támogatást, mert jár adó visszatérítés a családoknak. Az állam visszatéríti az építkezéshez felhasznált anyagok és szolgáltatások számláinak, továbbá az új lakás, illetve az építési telek vételárának ÁFA-tartalmát.

Illetékmentesség

Illetékmentesség

Tudta, hogy illetékmentesség jár a CSOK-kal vásárolt ingatlanok után? A hatályos jogszabály szerint a családok mentesülnek a vagyonszerzési illeték megfizetése alól, amennyiben CSOK segítségével jutnak ingatlanhoz.

6:3 Lakásfelújítási támogatás

6:3 Lakásfelújítási támogatás

Lakása vagy háza felújításában, korszerűsítésében gondolkodik? Foglalkoztatják Önt a vissza nem térítendő állami lakásfelújítási támogatás feltételei és érdekli ennek az igénylése? Amennyiben szeretne minden lényegi információt megtudni, keressen minket!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!