Biztosítás

Amennyiben biztosítás kötés igénye merült fel benned, tájékozódhatsz honlapunkon. Tekintsd meg, milyen biztosítási lehetőségeket kínálunk, de kérheted személyes segítségünket is! Kössed meg biztosításod Nálunk! Állunk rendelkezésedre.
Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás

Előzze meg, hogy az esetlegesen bekövetkező károk alapjaiban rengessék meg anyagi helyzetét! Gondoskodjon otthona biztosításáról! A lakásbiztosítás révén lehetősége van felkészülni a lehetséges kockázatokra!

Életbiztosítás

Életbiztosítás

Szeretné anyagi biztonságban tudni a szeretteit vagy saját magát? Az életbiztosítás számos helyzetben kínál megoldást, legyen szó balesetről, műtétről, tartós betegségről vagy épp halálesetről. Szolgálhatja azonban megtakarítási céljait is.

Vállalati vagyonbiztosítás

Vállalati vagyonbiztosítás

Biztosítsa be cégét a kockázati tényezőkkel szemben! A vállalati vagyonbiztosítás garancia arra, hogy anyagilag ne érinthesse hátrányosan egy váratlan meglepetés. Kérje szakértőnk segítségét!

ÉPSZER biztosítás

ÉPSZER biztosítás

Az ÉPSZER biztosítás – építés szerelés biztosítás – egy kivitelezői felelősségbiztosítás és vagyonbiztosítás, mely az építés vagy szerelés során fellépő váratlan okból bekövetkező károk enyhítésére kínál fedezetet.

Társasházi biztosítás

Társasházi biztosítás

A lakóépület védelme, amiben él fontos. A társasházi lakások biztosítására több lehetőség is van. Érdekli, hogy a társaház biztosítás mit fedez, mire terjed ki? Kérdezzen és válaszolunk, hogy mire figyeljen, a lehetséges káresetekre való felkészülésben.

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás

Utazást tervez? Biztonságát ne bízza a véletlenre! Termékpalettánkban rendelkezésére áll olyan utasbiztosítás is, mely fedezetet nyújt koronavírus fertőzés esetén is. Kösse meg a legkedvezőbbet! Kérje segítségünket a tájékoztatásban!

Allrisk biztosítás

Allrisk biztosítás

Érdekli, mit is jelent az ún. összkockázatú, All Risk biztosítás fogalma? Vállalkozóként informálódna a részletei, feltételei iránt? Oldalunkon tájékozódhat, de személyes tájékoztatás útján is rendelkezésére állunk a biztosítások szövevényes rendszerében.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!