Életbiztosítás

Szeretné anyagi biztonságban tudni a szeretteit vagy saját magát? Az életbiztosítás számos helyzetben kínál megoldást, legyen szó balesetről, műtétről, tartós betegségről vagy épp halálesetről. Szolgálhatja azonban megtakarítási céljait is.
Életbiztosítás

Jövőtervező Taníttatási Programok

Miből lesz a cserebogár?

A szülők legszebb és egyben legnehezebb feladata, hogy gyermeküket felkészítsék önálló életükre, és olyan lehetőségeket nyissanak meg számukra, amelyek megteremtik egy kiszámítható jövő alapjait. Hogy a történelemtudományok doktora vagy egy hiányszakma elismert szakembere válik-e belőlük, az – a tehetségen túl – a szülői útmutatáson, és az anyagi lehetőségeken is múlhat.

Alapozza meg gyermek jövőjét!

Az időben elkezdett rendszeres havi megtakarítással a célok is könnyebben elérhetők!

A fiatalok előtt ma már számtalan lehetőség áll, de az első döntéseket még a szülőnek, Önnek kell meghoznia. Nyelviskolában vagy inkább magántanárnál tanuljon a gyermekem? Menjen, vagy ne menjen az 1 hónapos intenzív nyelvkurzusra Angliába? Kollégiumban lakjon az egyetem alatt, vagy béreljünk, esetleg vegyünk neki egy lakást, ami önálló felnőtt életének alapja lehet? Nem könnyű kérdések, sok múlhat rajtuk. Azonban fontos, hogy ezen döntéseket ne az anyagi keretek határozzák meg!

Előrelátó gondolkodással könnyebb! A hosszabb, ám belátható időtávra (5-25 év) tervezett rendszeres havi megtakarítással komoly anyagi segítséget nyújthat gyermeke taníttatásához, életkezdéséhez. Kitűzött céljaihoz és lehetőségeihez igazítva válasszon a különféle „Taníttatás” csomagok közül!

Szerződése rugalmasan alakítható

A végleges szerződés tartalma és a lejárati kifizetés mértéke is szabadon alakítható az Ön elképzelései szerint. A választott csomag jelentős anyagi segítséget nyújthat gyermeke taníttatásához, szakmai továbbképzéséhez, életkezdéséhez vagy akár más jövőbeni cél megvalósításához is.

Megtakarítás és életbiztosítás is egyben!

Életbiztosítás, melyet élethelyzetéhez mérten személyre szabhat, és megtakarítási forma, melyet kockázatvállalási hajlandósága és céljai alapján választhat. Biztosítását 5-25 éves időtartamra kötheti, de ezen belül Ön választhatja meg, hogy milyen időtáv lenne Önnek ideális. Készüljön fel az előre tervezhető és az előre nem látható eseményekre is! A Jövőtervező életbiztosításba a kiegészítő biztosítások által mindkét szülő és a gyermekek is bevonhatók, így megfelelő védelmet teremthet családja számára.

Kockázati életbiztosítás

Felkészülés a váratlanra

Többségünknek jól bejáratott rendszer szerint zajlanak a dolgos mindennapjai. Igyekszünk munkánkban maximálisan helytállni, majd letéve a nap feszültségeit, teljes odafigyeléssel családunk, gyerekeink, szeretteink felé fordulni, vagy épp magunkra fordítani azt az én-időt, ami segít feltöltődni, regenerálódni. Ez az egyensúly azonban, melyet nap mint nap próbálunk megteremteni, törékeny.

A család jövőjéről gondoskodunk. Emberekről, akik összetartoznak és számíthatnak egymásra. Ez nagy felelősséget jelent a mindennapokban, ezért segítünk anyagi biztonságot teremteni ügyfeleinknek egy életen át. Gondoskodni a család biztonságáról – ez számunkra küldetés!

Önnek ajánljuk a kockázati életbiztosítást, ha
 • anyagi és eltartási felelősséggel tartozik szeretteiért;
 • stresszes életet él;
 • hitellel rendelkezik;
 • családjának anyagi biztonságot kíván garantálni arra az időre, amikor Ön már nem lesz ott, hogy segítse őket;
 • életbiztosításához baleset-és egészségbiztosítási szolgáltatásokat is igényelne.

A kockázati életbiztosítás a haláleseti szolgáltatás mellett, a kiegészítő biztosítások megkötésével az esetenként tartós egészségkárosodással járó helyzetekre kínál megoldást.

Előnyök
 • elérhető áron biztosít védelmet a család számára;
 • minél egészségesebben él, annál kedvezőbb díjon köthető;
 • társbiztosítottra vonatkozó díj akár 8-57%-kal kedvezőbb lehet;
 • 18-70 év közöttieknek;
 • 5-40 évre köthető; igényei szerint meghatározott – 3 millió forinttól induló – haláleseti kifizetést nyújt;
 • végstádiumú betegség esetén is nyújthat szolgáltatást;
 • élethelyzetének megfelelően széleskörű kiegészítő biztosítások segítségével tehető még teljesebbé az Ön és családja védelme;
 • díjfizetés gyakorisága lehet havi, negyedéves, féléves vagy éves;
 • hónaptól a biztosítási összeg rugalmasan növelhető vagy csökkenthető az Ön igényeinek megfelelően; Papa-Mama szolgáltatás keretében szülő halála esetén rendkívüli, 1-3 millió forintos kifizetés jár, ha 1 év alatti gyermek van a családban;
 • bónusz jár a hűségért: 5. évtől az adott évben aktuális biztosítási összeget 5-5%-kal ingyenesen megemeljük 6 éven át.
Kiegészítő biztosítások
 • halálesetre szóló
 • rokkantságra szóló
 • kórházi napi térítésre
 • műtéti térítésre
 • kritikus betegségre
 • gyermekbiztosítás
 • egyéb ( pl.: égés, csonttörés, keresőképtelenség napi térítés, etc.)

Megéri odafigyelni az egészségedre! Kezdd el most a felkészülést!

Nyugdíjbiztosítás

Nyugdíjbiztosítások a kiegyensúlyozott nyugdíjas évekért

Ahogy az emberek többsége, valószínűleg Ön is nyugodt, pihenéssel, de élményekkel teli időszakként képzeli el nyugdíjas éveit. A majdani nyugalom alapja a kiegyensúlyozott, biztos anyagi háttér. Ennek eléréséhez kínálnak megoldást az Aegon nyugdíjbiztosításai.

 • évi 20 % adóvisszatérítés lehetősége
 • választható befektetési formák az Ön igényei szerint
 • ügyfélbónusz
 • kiegészítő biztosítások széles választéka
Időben gondoljon rá!

A jövő nyugdíjasai vajon tényleg rosszabb helyzetben lesznek? Sajnos, sokaknak olyan negatív kifejezések jutnak eszébe a nyugdíjról, mint a bizonytalanság vagy a szegénység. Egy időben elindított nyugdíjbiztosítással viszont bátran tervezhet kiegyensúlyozott nyugdíjas éveket.

Mi jellemzi a magyar nyugdíjrendszert?

Nyugdíj alatt alapvetően a társadalmi szolidaritáson alapuló, egységes állami nyugdíjrendszer által fizetett ellátást értjük. A jelenlegi, úgynevezett felosztó-kirovó rendszer az aktív dolgozók befizetett járulékaiból finanszírozza az éppen nyugdíjas korú lakosság nyugdíját. Az 1980-as évektől a születésszám csökken és a társadalom öregszik, ami azt jelenti, hogy egyre kevesebb aktív dolgozónak kell eltartania egyre több nyugdíjast. Ezt pedig a felosztó-kirovó rendszer keretében finanszírozni egyre nehezebb. Soha nem tapasztalt mértékű a nyugdíjjal kapcsolatos bizonytalanság!

Miért érdemes nyugdíjbiztosítást választania?
 • Élhet a nyugdíjbiztosításokra vonatkozó 20%-os adóvisszatérítés lehetőségével, mellyel évente legfeljebb 130 000 forinttal gyarapíthatja megtakarítását.
 • Minél korábban indítja el nyugdíjbiztosítását, várhatóan annál nagyobb összeggel egészítheti ki nyugdíját.
 • Akár 18 éves korban is elindítható ez a megtakarítási forma.
 • 60 éves koráig megkötheti
 • Lejárati kor: 65 év
 • Választhatja a „hagyományos” megtakarítási formát vagy választhat olyat, amely unit linked, azaz befektetési egységekhez kötött megtakarítási forma.
 • Amennyiben magasabb, kiterjedtebb biztosítási védelmet szeretne, igényei szerint kiegészítő biztosításokkal bővítheti szerződését.
 • Alapbiztosításként a haláleseti és a rokkantsági szolgáltatás biztosítási összege választható. Ha ezen szolgáltatások kockázati díjrésze nem haladja meg a biztosítási díj 10%-át, akkor a teljes alapbiztosítás díjára érvényesíthető az adóvisszatérítés. Ha meghaladja a 10%-ot, akkor a kockázati díjrésszel csökkentett díjra érvényesíthető az adóvisszatérítés

Élethosszig tartó életbiztosítás

Életünk természetes része az elmúlás – készüljünk fel rá!

Az évszakok váltakozása természetes, egyúttal az is hogy mindegyikre más-más ruházattal készülünk. Ugyanez igaz életünk különböző szakaszaira is: míg fiatalon jellemzően a jövő megteremtése a cél, idős korban a figyelem befelé irányul, és az igények között megjelenik a végső teendőkről való gondoskodás.

Mekkora összegre számíthat?

Szerződéskötéskor Ön határozza meg, hogy mekkora összeget kíván temetésre szánni. Ez lesz az ún. biztosítási összeg, amely az évek során gyarapodhat és hozzátartozói rendelkezésére áll majd a méltó búcsúztatáshoz. A biztosítási összeg nagysága alapján állapítjuk meg a rendszeresen fizetendő díj mértékét. Érdemes minél hamarabb elkezdeni a takarékoskodást, hiszen akkor kisebb összegű részletekkel is előteremthető a szükséges összeg

Miért ajánljuk Önnek is?

A végső teendők el vannak rendezve, így élvezheti a közös játékot az unokákkal, élménygazdag utazáson vehet részt, a kertet szépítgetheti, esetleg egy jó könyv mellett vagy a családdal, barátokkal tölthet szép estéket – ez így természetes!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, vagy szeretnél többet megtudni a kockázati életbiztosításról, kérjük, keresd bizalommal szakképzett kollégánkat, aki az igényeidnek megfelelő javaslatokkal segíti pénzügyi döntéseid.

2021. 05. 25.

Írj nekünk!

Bővebb információkért fordulj szakértő kollégáinkhoz bizalommal!

További ajánlataink

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!