Cégkondi – erősödj gyorsan, 0%-os hitellel

A nyári test télen készül. Télen viszont erre sok lehetőséged nem volt. A vállalkozásod is megszenvedte a korlátozásokat? Itt az ideje, hogy újra formába hozd!
Cégkondi – erősödj gyorsan, 0%-os hitellel

A nyitási folyamat egyik szempontból sem könnyű. Gondolj az első edzések utáni izomlázra! A szervezeted jóval több energiát éget, amit a megfelelő forrásból kell pótolnod, hogy fejlődj. Lehet, hogy egy újrakezdés fájdalmas, de a befektetett munka mindig megtérül! A cégednek is pont erre lesz szüksége!

Ami az izomzatodnak a fehérje, az a vállalkozásodnak az ÚJRAINDÍTÁSI GYORSKÖLCSÖN! Ez egy 1-10 millió forintig terjedő, KAMATMENTES energiabomba a cégednek. Hatása szinte azonnali, minimális dokumentumigény mellett még minimálisabb hitelbírálati időt várhatsz tőle!

Felhasználhatod:

MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEKRE:
  • egyéb termeléshez szükséges költségek
  • anyagok beszerzési költségei
  • igénybe vett szolgáltatások értéke
  • munkaerő költségek
  • közüzemi díjnak minősülő rezsiköltségek
KÉSZLETBESZERZÉS FINANSZÍROZÁSRA
  • Csak a szavatossági időn belüli, és az elfekvő készletek értékével csökkentett anyagok, késztermékek, áruk.
  • Nem finanszírozhatók a használt készletek, idegen készletek (vállalkozás telephelyén tárolt idegen készlet, vállalkozás által idegen helyen tárolt készletek, úton levő készletek, a bizományi, ügynöki, közvetítői értékesítésre átadott készlete) beérkezett, de nem számlázott készletek, bérmunka vagy javítás céljából kölcsönadott/átvett készletek, közvetített szolgáltatás.

Egyre ütőképesebb az „ingyenhitel”, hamarosan újra bővülni fog a TEÁOR lista. Ez azt jelenti, hogy egyre több cég veheti igénybe! AKÁR A TIÉD IS! Ha eddig nem igényelhetted, itt az ideje újragondolni a stratégiád, és tájékozódni! Ne add fel, dobd be minden ötleted, és üsd ki a pandémiát!

Tudjuk, hogy nem egyszerű mindenhol helytállnod. Utánajárás, számtalan weboldal átböngészése, leírások, apró betűk, egymásnak ellentmondó félinformációk stb... Ettől kíméld meg magad, bízd ránk! Díjmentesen előszűrjük a céged, intézünk mindent helyetted! Mire megszólal a gong, ringbe is szállhatsz!

Faragó István

2021. 03. 25.

Írj nekünk!

Bővebb információkért fordulj szakértő kollégáinkhoz bizalommal!

További szakmai cikkeink

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!