Mikroszkóp alatt a Mikrohitel GO!

Kedvező és kiszámítható hitel cégek számára. Széleskörű felhasználhatóság, alacsony nettó kamat: fix 0,5%/év. KKV-k részére. Akár 10 éves futamidőre.
Mikroszkóp alatt a Mikrohitel GO!

Mikroszkóp alatt a Széchenyi Mikrohitel Go!

Jellemzően nehezebben kapnak hitelt azok a kisvállalkozások, melyek motorját 10 főnél kevesebb foglalkoztatott hajtja. Ha kapnak hitelt, akkor azt viszont igen kedvezőtlen kondíciókkal, így vagy belemennek a kockázatos plusz terhek vállalásába, vagy folyamatosan falakba ütköznek, ha fejlődni szeretnének. Márpedig komoly jelentőséggel bíró gazdasági szegmensről beszélünk, hiszen a hazai mikrovállalkozások összesen több, mint egymillió főt foglalkoztatnak, biztosítva ezzel megélhetésüket! Erre a jelenségre tesz pontot a nemrég indult, akár agrár célokra is igénybe vehető Széchenyi mikrohitel GO.

Néhány fontos paraméter a teljesség igénye nélkül
beruházás? fejlesztés?

Felhasználhatod ingatlan építésre/vásárlásra/fejlesztésre, szabad felhasználású forgóeszközök, és immateriális javak vásárlására. Segítségével nemcsak új, hanem akár használt eszközökkel (pl. személygépjármű, haszongépjármű, vontatmányok, munkagépek, feldolgozó gépsorok, stb.) is növelheted céged hatékonyságát!

Már van hiteled? elégedett vagy vele?

Egészen biztos vagy benne, hogy az elég kedvező a cégednek hosszú távon? Ne dobáld a céged pénzét feneketlen kútba, mert a Széchenyi Mikrohitel GO-val kiválthatod! Ha van valamilyen piaci kamatozású beruházási hiteled, - vagy lízinged- foglalkozz vele, kérdezz rá nálunk, és megmondjuk, mennyi marad a céged zsebében egy ilyen pénzügyi manőverrel!

Kezdő mikrovállalkozásod van?

Az indulás sosem egyszerű, ezt biztos minden nap tapasztalod, már az első űrlap kitöltésétől. Ilyenkor kell egy jó kezdőlökés, hogy lendületet adjon! A biztosíték pedig lehet akár a beruházás tárgya is! Igényelheted -e kezdő mikrovállalkozás esetén? Persze! LET’S GO!

Eleged van a bürokratikus, túlbonyolított igénylésekből, és nincs időd utánajárni?

Erre a kérdésre is van válasz: ne járj utána! Írj nekünk egy e-mailt, vagy hívj minket, hogy a legegyszerűbben és leggyorsabban intézzünk helyetted mindent!

2021. 11. 04.

Írj nekünk!

Bővebb információkért fordulj szakértő kollégáinkhoz bizalommal!

További szakmai cikkeink

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi elképzelésed van vagy kérdéseid lennének? Beszéljünk róla!